Sansegundo, Carlos.

(Santander 1930 – Palma 2010) Es va formar a Anglaterra en el taller d’Henry Moore, més tard en 1945 viatja a París i cinc anys després presenta una Exposició al costat d’Henry Moore, Max Ernst i Picasso, després es trasllada a Eivissa i entra a formar part del Grup Eivissa 59. El 1964 va exposar a la Fira d’Art Nova York al Pavelló espanyol, ciutat en la qual va residir durant 10 anys.

Exposava a les Galeries A M Sachs Gallery de Nova York o Bonino Gallery, entre d’altres. Va tractar amb els millors artistes pop del moment Robert Rauschenberg i Andy Warhol, aquest últim va arribar a ser el seu padrí de noces en el seu matrimoni amb Ruth Kliigman que havia estat casada amb Pollock. Va conèixer i va compartir moments artístics amb Rotko, Pollock, De Kooning, David Walsh, i un llarg etc.

Després tornà a Espanya i exposà en conegudes Galerias de Madrid, al costat de Manolo Valdés, Rafael Solbes, Mompó i grans artistes espanyols. Viatjava regularment a Nova York on realitzava diverses escultures per encàrrec en els Hamptons, però sempre tornava a Eivissa.

Referències:

EEiF,Sansegundo, Carlos

Bibliografia:

Enllaços externs:

Fonts:

Galeria: