EivissArtGrup

Eivissartgrup es un grup d´artistes que neix de l´exposició “Moment 11” a la Galería Via2 d´Eivissa.

Exposició d´onze artistes: Carles Guasch, Gilbert Herreyns, Jesús Albaran, Bonet Vallribera, Josep Rosales, Adrián Cardona, Àngel Lloreda, Rafael Tur Costa, Anneliese Witt, Renato Steinmayer y Gabriel Morera; que destacaren a l´any 2011. Després de l´interés manifestat pel públic i els medis de comunicació, aquests onze artistes van decidir agrupar-se en una associació EIVISSARTGRUP pensant desde el principi en la seva futura ampliació.

La finalitat d´EIVISSARTGRUP es centra en presentar públicament obres d´art d´alt nivell dins l´àmbit local, nacional e internacional. El seu desig es també en acord amb les entitats públiques o privades per activar i promoure la cultura pitiüsa referent a les arts plàstiques mitjançant exposicions, debats, féries, etc.

EIVISSARTGRUP és una entitat independent que no reflexa un pensament únic sino que representa artistes de diferents nacionalitats residents a les Illes Pitiüses. Es un grup obert a sugerències i crítiques, que espera en el futur progressar y ampliar éxits.

http://ibizartgrup.com